Haberler

Başkan Mehmet Keleş'ten Bayram Kutlaması

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Keleş mesajında bayramın Hızır içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Bayramların kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş mesajında şu görüşlere yer verdi "Düzce'de büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından siz kıymetli Düzceli Hemşehrilerimizle birlikte, huzur ve bereket dolu bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in manevi ikliminde sizlerle her gün kardeşlik sofralarında buluştuk. Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak düzenlenen Ramazan etkinliklerimizde bir araya geldik. Şimdi de dargınların barıştığı, sevgi, barış ve dostluk duygularının pekiştiği mübarek Ramazan Bayramı'nı karşılıyoruz. Bayramların, var olan değerlerimizi ortaya çıkardığına, kardeşlik iklimini kuvvetlendirerek gönül birliğimize vesile olduğuna inanıyorum. Ramazan Bayramı'nın huzur, bereket ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşanmasını temenni ediyor, başta Düzceli Hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlı bayramlar diliyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title