Haberler

Başkan Mehmet Keleş Kültür Kolejini Ziyaret Eti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kültür Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kültür Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Gecikmeli olarak bayan öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Keleş, öğretmenlere şal hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yoğun temposunda dolayı fırsat bulamadığı bir ziyareti gerçekleştirdi. Kültür Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Başkan Keleş, bayan öğretmenlerin Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Aktürk, Başkan Keleş'e çalışmaları hakkında bilgi verirken, özellikle Kültür ortaokulunun TEOG'da gösterdiği başarının Fen ve Anadolu liseleriyle de üniversite sınavında gösterileceğini, Türkiye genelinde ilk 10'a öğrenci sokmayı hedeflediklerini belirtti. Aktürk, Düzce'ye basketbolda birincilik getiren Fatih Ortaokulu kız öğrencilerini Düzce Belediyespor bünyesine alarak Kültür Ortaokuluna kaydedilmeleri ve Düzce'ye kazandırılmalarından dolayı Başkan Keleş'e teşekkür etti. Başkan Keleş ise, belediye ile okulların birlikteliğinin güzel sonuçlar doğurduğunu vurguladı.

Başkan Keleş, Kültür Eğitim Kurumları bayan öğretmenlerinin geçmiş Dünya Kadınlar gününü de kutladı, elde edilen başarının onların eseri olduğunu belirtti. Okullardaki başarının bir ilin gelişmişliği açısından önemli olduğunun altını çizen Başkan Keleş, Düzce Üniversitesi'nden de övgüyle söz etti.

Gecikmeli de olsa bayan öğretmenlerin Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Keleş, öğretmenlere şal hediye etti.

Ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, yoğun temposundan dolayı gecikmiş bir ziyaret olduğunu söyledi, belediyenin kadınlara yönelik hizmetlerinden söz etti. Başkan Keleş, "Düzce Belediyesi olarak sadece 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak bir güne sıkıştırmıyoruz. Yıl boyunca kadınlarımız için birçok proje gerçekleştiriyoruz. 8 Mart ancak o projelerin teşhiri gibi kabul edilebilir. Kadınlarımızı yaptığımız projelerle önceliyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Mehmet Keleş okuldan ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Aktürk Mehmet Keleş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title