Haberler

Başkan Mehmet Keleş Kahraman'ı Kutladı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TBMM Başkanlığına seçilen AK parti adayı İsmail Kahraman’ı kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TBMM Başkanlığına seçilen AK parti adayı İsmail Kahraman'ı kutladı.

TBMM Başkanı seçimi tamamlandı. TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal başkanlığında toplanan Meclis'de yapılan seçimde yeni başkan üçüncü turda seçildi. AK Parti adayı İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, Meclis'in yeni başkanı olarak seçildi. Üçüncü tur oylamada seçilen Kahraman 316 üyenin oyu ile başkan seçildi.

Geçici Meclis Başkanı Deniz Baykal, oylama sonucuna göre Meclis'in yeni başkanını İsmail Kahraman olduğunu açıkladı. İsmail Kahraman, üçüncü turda 316 oy aldı. İsmail Kahraman, Meclis'in 27. başkanı oldu. Başkan kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: "Demokrasimizin en önemli kurumlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Başkan seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Başkanlığınızın, Türkiye'nin adaletle kalkınma yolunda birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna sağlayacağı eşsiz katkılar için şimdiden şükranlarımızı sunuyor, Düzceli hemşerilerim adına samimi muhabbet ve hürmetlerimizi arz ediyorum." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Kahraman Mehmet Keleş Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title