Haberler

Başkan Kurtulan'a MEB'den Teşekkür Belgesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim-öğretim hayatına sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim-öğretim hayatına sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurtulan'a, eğitim, sanat ve sportif faaliyetlere verdiği destek ve işbirliğinden dolayı MEB'in gönderdiği teşekkür belgesi takdim edildi.

Eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Kurtulan, "Eğitim bizim için her şeydir. Okullara hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Okullarımızın fiziki, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Eğitimde kaliteyi ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Sarıkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title