Haberler

Başkan Kurt Çalışma Arkadaşları ile Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen törende çalışma arkadaşları ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen törende çalışma arkadaşları ile bir araya geldi.

Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünden emekli olan personele plaket takdim edilen programda, çalışma arkadaşları ile sohbet eden Başkan Kurt, emekli olan işçilerin emekliliklerini kutlayarak, kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dönemi diledi. Kurt, "Uzun süredir belediyemize hizmet etmiş ve emekliliği hak etmiş olan arkadaşlarımıza yeni dönemde ve yeni hayatlarında mutlu olmalarını diliyorum. Odunpazarı Belediyesi bir yıldır emeği en yüce değer sayan bir anlayışla hizmet vermekte. Bizler için önemli olan emek ve emekçi' ifadelerini kullandı.

YA DOYUR YA BIRAK!

"Kendisine otuz yıl çalışan bir adamı aç bırakan devlet devlet değildir" diyen Başkan Kurt, "Bu devletten, bu devleti yönetenlerden bunun hesabı sorulmalıdır. Çalışan emeğinin hakkını alacak, emekli olan da emeğinin hakkını alacak. Otuz yıl emek verip çalışacaksın sonrasında emekli olunca tekrar iş arayacaksın. Yeniden iş bulduğunda da maaşından yüzde 15 kesinti yapılacak. ya emekliyi adam gibi doyacak hale getirir, emekliyi iş arama durumundan kurtarırsın, ya da bu işi bırakırsın' dedi.

Konuşmasında sendikal çalışmaların önemine değinen Başkan Kurt, "Kendi derdine çare aramayan çözüm bulamaz. Bu nedenle emekçilerin sendikalarında örgütlenmeleri, sendikal mücadeleye devam etmeleri gerekli. Yoksa yokluk ve yoksulluğa mahkum olmaya devam edeceğiz" görüşlerine yer verdi.

Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Güney Demirdaş'ın da katıldığı program plaket takdim töreni ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title