Haberler

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: Belediyenin Tüm Birimleri Emrinizde

Güncelleme:

Eskişehir'in Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, mahalle statüsüne geçen köylerde vatandaşlarla birebir görüşüyor.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, mahalle statüsüne geçen köylerde vatandaşlarla birebir görüşüyor.

Kargın, Akkaya, Seklice, Demirli, Yeni Sofça, Yörükkırka, Kalabak ve Çamlıca mahallelerini ziyaret eden Kurt, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi ve çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kurt, "Sorunların ve isteklerin gerçekleştirilmesi için elimizden gelenin hepsini yapacağız. Odunpazarı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşaması bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. Belediyemizin tüm birimleri emrinizdedir" diye konuştu.

Başkan Kurt, "Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz sizleri ziyaret edecek ve sorunları tespit edecek. Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahallenizde yapılması gereken her şeyi yapacaklar" dedi.

KÖYLÜLERDEN BAŞKAN KURT'A TAM NOT

Başkan Kurt, mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. Başkan Kurt'un uğradığı her mahallede, yapılan hizmetler için Başkan Kurt'a teşekkür eden vatandaşlar, üst yapı sıkıntılarının kalmadığını ve temizlik konusunda Odunpazarı Belediyesi'nin son derece titiz çalıştığını belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Kurt Eskişehir Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title