Haberler

Başkan Kul, Atık Su Arıtma Tesisinde İncelemede Bulundu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapımında sona gelinen atık su arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapımında sona gelinen atık su arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Kul, Sakarlı Mahallesi'nde Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından yapılan biyolojik paket atık su arıtma tesisinde inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.

Arıtma tesisinden Sakarlı Mahallesi'nin yüzde 30'unun faydalanacağını bildiren Kul, Terme'de tarihi yatırımlar yapıldığını söyledi.

Geleceğin Terme'si için koydukları hedef doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirdikleri çalışmalar ile istikrarlı bir şehrin temellerini attıklarını anlatan Kul, "Mahallemizde çalışmalarda sona yaklaşılan biyolojik atık su arıtma tesisi sayesinde Sakarlı merkez ve Çağlayan mevkilerinin atık su sorunu çözülecek, çevre kirliliğinin önüne geçilecek. Amacımız çevre bilinci oluşturarak gelecek nesillere daha modern, daha yaşanabilir bir şehir, daha iyi bir çevre bırakabilmek. Halkımıza temiz ve sağlıklı bir Terme kurmanın gayreti içindeyiz." ifadelerini kullandı.

İlçede gerçekleştirilen tüm çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Kul, "Geleceğimize yapılan bir yatırım olarak nitelendirdiğimiz Sakarlı Mahallesi Atık Su Paket Arıtma Tesisi ilçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarlı Samsun Terme Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title