Haberler

Başkan Köşker Temizlik Personeline Sertifika Verdi

Gebze Belediyesi tarafından, vatandaşa verilen hizmet kalitesinin artması amacıyla düzenlenen eğitimler devam ediyor.

Gebze Belediyesi tarafından, vatandaşa verilen hizmet kalitesinin artması amacıyla düzenlenen eğitimler devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine yönelik uygulanan ilk yardım, acil durum, yangın ve mesleki eğitimleri sonrasında sertifikalar düzenlenen törenle takdim edildi.

Gebze Kent Meydanı salonunda düzenlenen sertifika törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, yüklenici müteahhit firma yetkilisi Hasan Topaloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atık Şube Müdürü Hüseyin Kılıç, Marmara Belediyeler Birliği Çevre Direktörü Aynur Acar, Marmara Belediye Birliği Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Kara ve eğitimini tamamlayan 240 personel katıldı.

Sertifika töreninde selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi'nin her ferdiyle kente ve insanına hizmet sevdalısı büyük bir aile olduğunun altını çizdi. Başarının ve hizmetin bir ekip işi olduğuna değinen Başkan Köşker, "Kentimizde başlattığımız değişim sürecinde önemli aşamalar kaydettik. Bunu sizlerin azmi ve çalışkanlığıyla başardık. Başarıya birlikte imza attık. İnsanımıza verilen hizmetlerde kalitenin bir kat daha artması için başlattığımız eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Sizlere önemli katkıları olduğunu düşündüğümüz eğitimlerinizi tamamlayarak sertifika almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

"Gebze halkının mutluluğu için çalışan Gebze Belediyesi ailesin her bir ferdinin mutluluğunu önemsiyoruz" diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bizler, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermeyi ilke edindik. Sizlerin şartlarını daha da iyi noktalara yükseltmek için çalıştık. Sizlerin mutluluğu ve iş huzurunu yine sizlerin desteğiyle sağladık. Bundan sonra durup dinlenmeden halkımızın refahı için hizmet üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve emeklerinizden ötürü bir kez daha sizleri kutlarım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından eğitimlerini tamamlayan personele, Milli Eğitim'den onaylı sertifikaları Başkan Köşker tarafından takdim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Nilay Ayran Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title