Haberler

Başkan Köşker Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Öğretmenlerin bir toplumun en değerli varlığı olduğunu belirten Başkan Köşker, "Bir insan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik, en saygın, en kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, bilgili, kültürlü ve insanlığa yararlı bir nesil yetiştirilmesinde hayati bir öneme sahiptir. Öğretmenlerine, eğitim ve öğretime gerekli önemi vermeyen toplumlar uygarlık yarışında her zaman geri kalmıştır" dedi.

Mesajı'nda Türkiye'nin ve milletin geleceğinin eğitimde ve öğretmenlerde olduğunu kaydeden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker şöyle devam etti: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, milli kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, Gebze'de ve ülkemizin her yerinde fedakarca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız. Gelecek kuşakların en iyi şekilde yetiştirilmesi için eğitime ve öğretmenlerimize toplum olarak her türlü desteği vermeli, eğitimin kalitesini yükseltecek çalışmalara hepimiz katkıda bulunmalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün başöğretmen ilan edildiği bu anlamlı günde, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, ömrünü bu kutsal göreve adayan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title