Haberler

Başkan Köşker Esnafla Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonunda Aksesapağı bölgesindeki cadde esnafını ziyaret etti.

Başkan Köşker'e belediye meclis üyesi Burak Sarı, AK Parti Gebze İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve AK Parti ilçe yöneticisi İrfan İrtegün ile birlikte başkan danışmanı Şakir Bitmez eşlik etti. Aksesapağı'nın her iki yakasındaki İbrahimağa Caddesi ile Issıkgöl Caddesi üzerindeki çevre esnafı dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu. Dükkanları tek tek dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Köşker, kendisine iletilen sorun ve talepleri dinleyerek not aldı.

Belediye çalışmaları ve yapılan hizmetlerle ilgili esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden projelerle ilgili esnafa bilgi verdi. Köşker, ihale süreçleri devam eden projelerin bu dönemde tamamlanarak hizmete girmesiyle Gebze'nin çok daha modern ve yaşanabilir bir kent kimliğine kavuşacağını vurgulayarak; "Ulaşım, kültür, çevre ve sosyal belediyecilikle ilgili yatırımlarımızın ağırlık kazanacağı bu dönem sonunda Gebze'mizde hissedilir bir değişim yaşanacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Ak Parti Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title