Haberler

Başkan Köşker'den Bayram Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gebzeli hemşerileriyle birlikte tüm Kocaeli halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan Köşker, on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Gebze'de birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Köşker bayram mesajının devamında şu görüşlere yer verdi:

"Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği mübarek günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Ne yazık ki, bizler ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içinde idrak ederken; bütün dünyanın gözü önünde Gazze'de yaşanan katliam ve yıkımın acısını yüreğimizde hissediyor, komşu İslam ülkelerinde devam eden zulüm ve çatışmaların hüznünü tüm kalbimizde yaşıyoruz. Bu mübarek günler vesilesiyle, başta Gazze'de yaşanan İsrail vahşeti olmak üzere, İslam dünyasında yaşanan kaos ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyor, Müslümanların birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesini ümit ediyoruz. Ramazan Bayramı'nı bu duygu ve düşünceler içerisinde tebrik ediyor, bayramın hemşerilerimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Adnan Köşker Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title