Haberler

Başkan Korkut'tan "Dolandırıcılık" Uyarısı

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bazı kişilerin adını kullanarak yardıma muhtaç vatandaşlar için yardım topladığını belirterek "dolandırıcılık" uyarısında bulundu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bazı kişilerin adını kullanarak yardıma muhtaç vatandaşlar için yardım topladığını belirterek "dolandırıcılık" uyarısında bulundu.

Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, Yakutiye Belediyesi ve kendisinin adını kullanan bir çeteyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Söz konusu çetenin iş adamları ve yardımseverlerle görüşmeler yaptığını belirten Korkut, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Başkanlığım süresince öğrencilere, yoksul ailelere çeşitli yardımlar yaptım. Hayırlı işleri, elimizle yapmaktayız. Şu iş adamı, bu firmayı arayarak bizim adımıza talepte bulunanlar, insanımızın duygularını, belediye ve başkanlık makamı gücünü çirkin çıkarları için kullanmakta. Aynı zamanda toplumumuzun yardım duygularını sömürmektedirler. Bu çirkin dolandırıcılık oyunu için savcılık ve Emniyet Müdürlüğü nezdinde gerekli işlemleri başlattık. Suç duyurularında bulunuyoruz. Ayrıca benzer şekilde aranarak bizim adımıza yardım istenen, yardımda bulunan işadamlarını da suç duyurusunda bulunmaya ve polise konuyla ilgili yardımcı olmaya çağırıyorum."

Korkut, toplumun en hassas duygusunu istismar eden çetenin bir an önce çökertilmesi için herkesin duyarlı olmasını istedi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title