Haberler

Başkan Ali Korkut, Muhtarlarla Buluştu

Güncelleme:

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, köy muhtarları ile yaptığı toplantıda, muhtarların taleplerini dinledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, köy muhtarları ile yaptığı toplantıda, muhtarların taleplerini dinledi.

Yakutiye Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Korkut, Belediye Başkan Yardımcısı Suat Hayri Güneş, Erzurum Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner ve 36 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda, ağaçlandırma üzerine değerlendirme yapıldı.

Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu belirten Korkut, köylere muhtarlar vasıtasıyla hizmet ulaştıracaklarını ifade etti.

Ağaçlandırma çalışmalarında atılan adımların gelecek için çok önemli olduğunu vurgulayan Korkut, "Orman Bölge Müdürlüğü ağaçlandırılan bölgede eleman alımında sizin çocuklarınızı, sizleri görevlendirecek ve ağaçlandırılan alanlar köyünüze gelir olarak dönecek. Siz bunları köylülere anlatın ve onların onayını alın. Bu şekilde çalışırsak Yakutiye'nin yeşil alanının artması yönündeki amacımıza daha kolay ulaşacağız" dedi.

Toplantı sonunda muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını vurgulayan Korkut, muhtarlara gösterdikleri ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Yakutiye Belediyesi Salih Çetiner Ali Korkut Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title