Haberler

Başkan Konak: "Karagöz'ün MHP İl Başkanı Olması Bizleri Mutlu Etti"

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, birliği bağlı Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz’ün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanmasının kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, birliği bağlı Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz'ün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanmasının kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Başkan Konak yaptığı açıklamada Karagöz'ün, MHP gibi köklü bir partiye il başkanı olmasının sevindirici olduğunu aktararak, Hem Elektrikçiler Odası Başkanı olarak hem de ESOB Disiplin Kurulu Üyesi olarak bizlere her zaman destek veren Karagöz'ün, MHP gibi köklü bir partiye il başkanı olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çalışma arkadaşımız ve her zaman yanımızda olan Mehmet Karagöz'e siyasi hayatında da başarı olmasını, Afyonumuza ve ülkemize güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Tan, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Karagöz Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title