Haberler

Başkan Köksoy'un Sokak Hayvanları ile İlgili Açıklaması

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'da köpek ölümleriyle ilgili bir gazetede çıkan haberin doğru olmadığını belirtti.

Başkan Köksoy, yaptığı açıklamada son günlerde birilerinin Belediyeyi karalama kampanyasına giriştiğini ancak Ardahan Belediyesi'nin nefes alan her canlının değerini bilen ve bu doğrultuda hareket eden bir Belediye olduğunu söyledi.

Köksoy, "Provokatör veya bazı art niyetli kişilerin bilinçli bir şekilde hayvan barınağının kilidini kırarak hayvanların dışarı salınması sağlanmıştır. Belediye ekipleri sokaklara bırakılan bu hayvanları tekrardan toplarken bazı hayvanların kaçması sonucunda bayıltma yöntemini kullanmıştır. Bu arada fotoğraflanan hayvanlar haber yapılıp bizleri zor durumda bırakmak istemişlerdir. Seçim süreciyle alakalı bu durum kesinlikle doğru değildir ve toplanan hayvanlar hayvan barınağında koruma altına alınmıştır." Dedi.

Başkan Köksoy, ayrıca Ardahan Belediye'sini karalamaya yönelik bu haberlere de vatandaşların itibar göstermemesini rica etti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Belediyesi Faruk Köksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title