Haberler

Başkan Kocaoğlu, MHP ve Ak Partili Başkanları Ziyaret Etti

Bergama’nın CHP’li Başkanı Mehmet Gönenç’ten sonra Yenikent beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Fikret Çam ve Zeytindağ beldesinin AK Parti’li Başkanı Feriduh Ergün’ü de ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, alt yapı eksiklerinin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi.

Bergama'nın CHP'li Başkanı Mehmet Gönenç'ten sonra Yenikent beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Fikret Çam ve Zeytindağ beldesinin AK Parti'li Başkanı Feriduh Ergün'ü de ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, alt yapı eksiklerinin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni Büyükşehir yasasıyla 30 Mart seçimlerinden sonra resmen Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olacak ilçe ve beldelere gerçekleştirdiği ziyaretlere parti ayrımı yapmaksızın devam ediyor. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun bu kez yolu Bergama'nın Yenikent ve Zeytindağ belediyelerine düştü. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci'nin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Aziz Kocaoğlu ilk olarak Yenikent Belediyesi Başkanı Fikret Çam'ı ziyaret etti. MHP'li başkandan ilçenin sorunları dinleyen Başkan Kocaoğlu, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi ve alt yapı eksiklerinin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi. Yenikent'ten sonra Zeytindağ'ına geçen Başkan Kocaoğlu, AK Parti'li Belediye Başkanı Feridun Ergün'ü makamında ziyaret etti. Beldede sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Kocaoğlu, meydandaki kahvede vatandaşlarla sohbet etti. Zeytindağlılar, daha önce zehirlenmelerin yaşandığı içme suyu şebekesini görevi olmamasına rağmen yenilediği için Başkan Kocaoğlu'na teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun parti ayırımı gözetmeden yaptığı ziyaretler, yöre halkı tarafından da takdirle karşılandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Yenikent Ak Parti Bergama Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title