Haberler

Başkan Kocaoğlu 30 İlçeye Ziyaret Turunu Tamamladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçimlerin ardından göreve gelen 30 ilçe belediye başkanını ziyaret turunu Torbalı ve Güzelbahçe ile tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçimlerin ardından göreve gelen 30 ilçe belediye başkanını ziyaret turunu Torbalı ve Güzelbahçe ile tamamladı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, "Birlikte çalışacağız, problemleri birlikte çözeceğiz. Seçim döneminde 3 ay siyaset yaptık. Şimdi ise işimiz kentimize hizmet etmek. Bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum. Kentimize, Torbalılı hemşehrilerimize hep birlikte hizmet edeceğiz" diye konuştu. Başkan Aziz Kocaoğlu bir soru üzerine ise "Biz mega projeler değil, ihtiyaç projelerinin peşindeyiz. Amacımız halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, onların lokmasını büyütmek" dedi.

Torbalı Belediye Başkanı Görmez ise Başkan Aziz Kocaoğlu ile birlikte Torbalı'ya çok güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirterek, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Görmez ziyaret anısına Başkan Kocaoğlu Torbalı'yı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

"BAŞARIMIZDAKİ EN BÜYÜK PAY KOCAOĞLU'NUN"

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bir sonraki durağı ise Güzelbahçe Belediyesi oldu. İkinci kez aynı göreve seçilen Mustafa İnce'yi ve parti örgütünü 30 Mart'ta elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe'ye birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, seçimden başarıyla çıkmalarında en büyük payın Başkan Aziz Kocaoğlu'na ait olduğunu belirterek, "Tüm projelerimize destek oldunuz, Temmuz ayında açılacak kültür merkezimizin yapımına 9 milyon TL'ye yakın bir katkınız var. İlçemize yaptığınız tüm hizmetler için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnce, Başkan Kocaoğlu'na üzerine portresi resmedilmiş seramik bir tabak hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Güzelbahçe Torbalı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title