Haberler

Başkan Kocamaz Muhtarlarla Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar ilçesi muhtarları ile bir araya geldi.

Koray Aydın Stadı Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, daire başkanları ve Toroslara bağlı mahalle muhtarları katıldı. Yeni yasa ile mahalle statüsüne kavuşan köy muhtarlarının da iştirak ettiği toplantıda muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntılar hakkında Başkan Kocamaz'a bilgi verdiler ve taleplerini ilettiler. Özellikle mahalle statüsüne giren köy muhtarları, İl Özel İdaresi'nin hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamadıklarını, ancak yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi'nden gerekli olan hizmetleri alacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyerek not alan Başkan Kocamaz, "Genel sekreterimiz ve daire başkanlarımızın tamamı burada. Siz muhtarlarımızın sorunlarını dinledik ve notlarımızı aldık. Dile getirdiğiniz problemler, zaten bizim de tespit ettiğimiz ve programa aldığımız sorunlar. Bu sorunların başında da kanalizasyon, içme suyu, asfalt gelmekte. Büyükşehirin sınırları il sınırı olduğu ve hizmet edilecek o kadar çok yer olduğu için, bütün sorunları belli bir programa aldık. Her daire başkanlığımız, bu program dahilinde kendisine ait olan hizmetleri yapmaya başladı. İnşallah en kısa zaman içinde mahallelerimizin bütün sıkıntılarını çözeceğiz" dedi.

Kocamaz, konuşmasının sonunda mahalle muhtarlarına seslenerek, "Ben de dahil olmak üzere, daire başkanlarımın tamamı, sizlerin dile getirdiği sorunlara duyarlıyız. Çünkü sonuçta sizlerin ilettiği sıkıntılar, vatandaşımızın yaşadığı sıkıntılar. Bu yüzden en ufak bir sıkıntınızda bizlere anında ulaşabileceğiniz cep telefonlarımız sizlerde mevcut. Her zaman sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Hamit Tuna Toroslar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title