Haberler

Başkan Kocamaz, "Mersin Hak Ettiği Yerde Değil"

Güncelleme:

Başkan Kocamaz, işadamlarına sinevizyonla birlikte hazırladıkları projeleri tek tek tanıtırken, projeler, işadamları tarafın yoğun ilgi gördü.

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Pazar günü HiltonSa Oteli toplantı salonunda işadamlarıyla bir araya gelerek projelerini anlattı. Daha sonra Toroslar İlçesi Osmaniye Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Mersin'in 15 yılını kaybettiğini söyleyen Başkan Kocamaz, "Mersin'de bir zat-ı muhterem var. 15 yılı laylaylom'la geçirdi. Bilboardlarda görüyorsunuz 15 yıldan sonra Zat-ı Muhterem'in aklına Burhanettin Kocamaz karşısına çıktıktan sonra Mersin'e huzur getirmek gelmiş. Beyefendiye sormak lazım Tarsus'ta 20 yıldır huzur var, sen orada 15 yıldır belediye başkanlığı yaparken laylaylom anlayışıyla gününü gün etmeye çalışırken, bu huzur hiç aklına gelmedi de 15 yıldan sonra mı geldi. Mersin gerçekten 15 yıldır yönetimsiz. Mersin hak ettiği yerde değil. Mersin en ufak bir yağmurda dahi sular altında kalan bir şehir. Bundan 15 gün önce yağan yağmurda Mersin'in birçok bölgesi sular altında kaldı. Koca koca binaların önündeki caddelerden suları taşıyacak bir kanal olmadığı için arabalar suların altında bağlı kaldı. Mersin kendine gelmelidir" dedi.

Başkan Kocamaz, "Bugün gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan aldığımız elektrik onların duyduğu heyecan bugün bu meydanda olduğu gibi 30 Mart'ta değişimin gerçekleşeceğini gösteriyor. Mersin'de yaptırdığımız araştırmalara göre Mersin genelinde açık ara öndeyiz. Hiç utanmadan hiç sıkılmadan Zat-ı Muhterem'ler Tarsus'a gelerek, Tarsus'ta vatandaşların gözünün içine baka baka Burhanettin Kocamaz Tarsus'a hiçbir şey yapmamış ifadesini kullanıyor. Tabii ki Burhanettin Kocamaz'ın yaptığı hizmetlere Sayın Macit Özcan senin aklın zaten yetmez. Kendisinin 15 yılda yaptığı hizmetlere bir baksın, büyükşehir bütçesiyle yaptığı hizmetlere bir baksın, bizim bütçemizin 7-8 katı bir bütçeyle yaptığı hizmetlere baksın, gelsin, yüreği yetiyorsa Tarsus'taki hizmetlerle kendisini kıyaslasın. Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz. Biz Sayın Macit Özcan'ı da diğerlerini de biliriz. Bizler bu memlekette yaptıklarımızla, yapacaklarımızla Allah'ın izniyle her zaman mührü vurmuşuzdur. Halkımız 'namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz' der. Sayın Macit Özcan'ın milli bir duygusu olsa Gazi Nusret Mayın Gemisi'ne hakaretamiz bir şekilde "eski bir gemi" demez. Ama onların bir taraftan sahte Atatürkçülük iddiaları var ama öbür taraftan bu milletle alay eden, insanları hakir gören adeta insanları küçümseyen bir davranışları var. Kim ne söylerse söylesin bu kervan yürüyecek. Bu kervanı durdurmaya da Allah'ın izniyle hiç kimsenin de gücü yetmeyecek. Sizlere sonuna kadar güvendiğimi bir kere daha ve helal oylarınızı inşallah 30 Mart günü sandığın başına gidip Mersin'in geleceği için kullanacağınıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mersin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Kocamaz, çözümün ise hazırladıkları projeler olduğunu söyledi.

OSMANİYE MAHALLESİ'NDE BAŞKAN KOCAMAZ SEVGİSİ

Toroslar Belediye Başkan Adayı ve Toroslar belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından Osmaniye Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya bölge halkı adeta akın etti.

Tuna'dan sonra söz alan Başkan Kocamaz, Mersin'in 13 ilçesine talip olduklarını belirterek destek istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Toroslar Tarsus Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title