Haberler

Başkan Kocamaz, Kamptaki Engelli Gençlerle Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’taki Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek, kampta kalan engelli gençlerle bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'taki Gençlik Kampı'nı ziyaret ederek, kampta kalan engelli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Kocamaz, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Tarsus Gençlik Kampı'nda engelli gençler ile buluşarak bocce oynadı ve gençlerin söyledikleri şarkılara eşlik etti. 'Engelsiz Mersin Projesi' kapsamında kampa katılan engelli çocuklar ve aileleri ile zaman geçiren Kocamaz, "Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu çocukların sosyal hayat içerisinde daha fazla var olmalarını ve toplumsal yaşama adapte olmalarını sağlamak amacı ile elimizden geleni yapmalıyız. Bu tür projeler ile engelli bireylerimiz bir araya gelerek, sportif ve kültürel aktivitelere katılıyor, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buluyor. Engelli çocuklarımızın ailelerine her türlü desteği vermemiz gerekmektedir" dedi.

Öte yandan, 10 yaşından 32 yaşına kadar 12 engelli bireyin bir araya geldiği kampta, 4 kamp lideri, 10 refakatçinin yanı sıra 1 psikolog, 2 öğretmen ve 1 yardımcı personel engelli bireylere eşlik ediyor. Kampta, sportif ve kültürel aktivitelere katılan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi çocuk tiyatrosunun oyunu "Masal Var Masalcık Var" adlı oyunu izleyen engelli çocuklar, kamp aktiviteleri dışında Tarsus Hayvan Parkı'nı da ziyaret etti. Engelli bireyler 4 Eylül Cuma günü sona erecek kampta, Kleopatra Kapısı, Antikyol, Tarihi Tarsus Evleri, Danyal Peygamberin Kabri, Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni, Eshab-ı Kehf ve Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret edecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title