Haberler

Başkan Kocamaz'dan Örnek Bir Çalışma

Güncelleme:

Burhanettin Kocamaz, Mersin'in önündeki engelleri bir bir kaldıracaklarını söyledi.

'Engelsiz Mersin Bürosu'nu hizmete açan MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in önündeki engelleri bir bir kaldıracaklarını söyledi.

'Herkes için Engelsiz Mersin' sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Kocamaz'dan örnek bir davranış. Mersin Yenişehir İlçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde engellilere yönelik büro açan Başkan Kocamaz, burada engelliler ilgili hazırlanan projelerin kamuoyuna tanıtılacağını söyledi.

Açılışa Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Dr. Can Müftüoğlu, Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu, Akdeniz Belediye Başkan Adayı Remzi Çıngı, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Hüsnü Doğan, İlçe parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Kocamaz, herkesin birer engelli potansiyeli olduğunu ifade ederek, "Böylesine anlamlı böylesine Mersin'in geleceğiyle ilgili verilecek bir karar aşamasında hepimizin birer potansiyel engelli olması düşüncesiyle hazırladığımız Engelsiz Mersin Büromuza hoş geldiniz" dedi.

MERSİN'İ ENGELSİZ HALE GETİRECEĞİZ

Mersin'i engelsiz hale getireceklerini vurgulayan Başkan Kocamaz, "Mersin'in geleceğiyle ilgili hazırladığımız ve 11 Kasım'da kamuoyunun bilgisine sunduğumuz projelerin içerisinde birbirinden değerli birçok önem arz eden projeler var. Ama bunların içerisinde gerçekten sosyal yönden ve insanlık açısından çok önemli bir proje olarak gördüğümüz Mersin'in bütün insanlar tarafından engelsiz hale getirilmesi ve bütün insanlarımız tarafından da kullanılabilmesi hepimizin, bütün belediye başkan adayı arkadaşlarımızla ortaya koyduğumuz bir hedef olarak görülüyor. İnşallah Mersin'deki engelleri bir bir kaldıracağız. Çünkü Mersin'in önündeki en büyük engel 15 yıldır bu Mersin'i yönettiğini zanneden Sayın Macit Özcan. İnşallah oradan başlayarak Mersin'i bütün insanlarımızın gönül rahatlığı içerisinde, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde kullanabileceği bir kent haline getireceğiz. Bunun için kararlıyız, bunun için and içtik" şeklinde konuştu.

MERSİN'İN 15 YILI KAYIP

Mersin'in 15 yıldır kaybettiğini altını çizen Başkan Kocamaz, "15 yıldır maalesef Mersin geleceğini kaybetti. Şimdi tüm Mersinlilerle birlikte birlik ve bütünlük içerisinde önce Mersin'e sahip çıkacağız ondan sonrada Mersin'i yeniden küllerinden ayağa kaldıracağız, tarihin derinliklerinde olduğu gibi Mersin'i bir cazibe merkezi haline yeniden getireceğiz. Bizim gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka, onların heyecanı, bize yükledikleri enerji gerçekten 30 Mart'ın Mersin'de köklü bir değişimin başlangıcı olacağını gösteriyor. İnşallah Mersin'de yaşayan herkesi mutlu edebilmenin gayreti içerisindeyiz. İşte bugün burada açmış olduğumuz bu Engelsiz Mersin Bürosu bu işin en önemli başlangıçlarından birisi olacak. Kaldırımlarıyla, yeşil alanlarıyla, parklarıyla, sosyal donatılarıyla Mersin'de yaşayan bütün engelli arkadaşlarımızın bir engelsiz gibi bütün hizmetlerden faydalanması yönünde üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız. İnşallah bu işle ilgili olarak da Levent kardeşimiz bu işin lokomotifi olacak. Ne başarırsak hep birlikte başaracağız ve Mersin'i inşallah çağdaş bir Avrupa kenti haline getirerek Mersin'de yaşayan bütün insanların mutlu olduğu bir kent haline getireceğiz" ifadesini kullandı..

Başkan Kocamaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tabii sadece engellilerle ilgili projelerle değil bisiklet yollarıyla şehir içerisindeki karmaşayı ortadan kaldırarak insanlarımızı spor yapmaya, bisiklete binmeye teşvik edeceğiz ve inşallah bu trafikle ilgili problemi de sizlerle beraber kökünden halletmiş olacağız. İnanan toplulukların başaramayacağı hiçbir problemin olduğunu düşünmüyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır diyorlar. Biz Mersin'deki bu inanmış topluluklarla gerçekten Aziz Atatürk'ün 'Mersinliler, Mersin'e sahip çıkınız.' Sözünün içinin inşallah 30 Mart'ta ilk defa doldurulacağını düşünüyoruz. Çıktığımız bu Mersin'e hizmet yarışında hepimize Cenab-ı Allah'ın yar ve yardımcısı olmasını temenni ediyoruz. Barış içerisinde huzur içerisinde her hangi bir kargaşaya meydan verilmeden, centilmenlik çerçevesinde demokrasinin işlemesini ve bu seçimin öncelikle Mersin'imize bütün ilçelerimize ve Türkiye'mize hayırlar getirmesini de Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEKTİR

Başkan Kocamaz, Mersin halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu, 13 ilçe adayı arkadaşlarıyla hizmet için heyecanlı olduklarını belirterek, "Mersin'in 13 ilçesinde pırıl pırıl arkadaşlarımız hizmet heyecanıyla yanıp tutuşuyorlar, vatandaşlarımızdan da 30 Mart'ta bir icazet bekliyorlar. Mersin'de inşallah bütün ilçeleriyle birlikte bu seçimde insanlarımız üç hilalin altında birleşecek ve inşallah 30 Mart'tan sonra da hep birlikte besmeleyle Mersin'i ayağa kaldırmak için arkadaşlarımız birbirleriyle yarış içerisinde olacaklar. Elbette bugüne kadar ilçelerimizin ekonomik sıkıntıları olması nedeniyle arkadaşlarımız arzu ettikleri bütün hizmetleri gerçekleştirememiş olabilirler ama ben öyle inanıyorum ki, dişlileri birbirine tutturursak büyükşehir'i ve ilçe belediyelerini bütünleştirsek 30 Mart'tan itibaren bütün ilçelerimizin eksiklerini de bir bir ortadan kaldırmak, gidermek hepimizin elinde diye düşünüyorum. Buraya kadar gelip bize destek verdiğiniz için, engelli kardeşlerimiz sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Engelsiz Mersin Bürosu törenle hizmet açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Yenişehir Tarsus Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title