Haberler

Başkan Kocamaz'dan Hastalara Moral Ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yataklı servisler bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek, tüm üniteleri gezen Kocamaz, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak onlarla sohbet etti. 60'a yakını çocuk olan toplam 450 hastayı ziyaret eden Başkan Kocamaz, çocuk hastalara oyuncak araba ve bebeklerin bulunduğu paketler hediye ederken, yetişkin hastalara da içerisinde hastanede yatarken ihtiyaç duyulabilecek malzemelerin olduğu çantalar hediye etti.

Ziyaret esnasında hastalarla sohbet eden Başkan Kocamaz, hasta ve hasta yakınlarının motivasyona ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak fiziki hizmetlerimizin yanı sıra sosyal projelerimize de büyük önem veriyoruz. Hasta ve hasta yakınlarının motivasyona çok ihtiyacı var. Onların yanında olmak, ihtiyaçlarını dinleyerek, bu doğrultuda hizmet sunabilmek yerel yönetimlerin ayrıca görevidir" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar, bu sayede motive olduklarını ifade ederek, kendilerini tanımamasına rağmen ziyaretlerine geldiği için Kocamaz'a teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Üniversitesi Burhanettin Kocamaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title