Haberler

Başkan Kocamaz, Bozyazı'da İftar Programına Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçelerde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde Bozyazılı vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçelerde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde Bozyazılı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bozyazı'daki Ramazan etkinliğine Kocamaz'ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan Tuna, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk ozanı Aşık Sefai, şair Ahmet Coşkun, Türk Halk Müziği sanatçıları Selami Durmuş ve Davutcan Akyüz'ün şiirler ve türküler ile renklendirdiği 'Mahallede Ramazan' etkinliklerine, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Karagöz ve Hacivat ortaoyunu ile Ramazan ruhunun yaşatıldığı Bozyazı Cumhuriyet Meydanı'nda, Kenya Akrobasi Topluluğunun akrobasi gösterileri ise özellikle çocukların beğenisi topladı.

Bozyazılı vatandaşlarla aynı iftar sofrasında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, "Ramazan ayı münasebetiyle iftar sofralarında sizlerle buluşmak üzere buraya geldik. Ramazan ayının barış ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Bu etkinliklerdeki amacımız sizlerle bir araya gelmek. Ramazan ayının ulvi ortamında o ruhu yaşamak, Ramazan kültürünü yaşatmak, Ramazan'da bir gece de olsa sizlerle bir araya gelmek, sizlerle aynı iftar sofrasına oturmak" dedi.

Bozyazı ilçesine yapılan hizmetleri en iyi Bozyazılı vatandaşların görüp değerlendirdiğini kaydeden Kocamaz, "Biz bize düşeni yaparak Mersin'de 13 ilçemizin belediye başkanları ve vatandaşlarımızla birlikte Mersin'i hak ettiği yerlere getireceğiz. Ben burada yapılan hizmetleri tek tek saymak istemiyorum. Yapılanları vatandaşlarımız görsün istiyorum. Onlara verdiğimiz her sözün yerine getirildiğini ve Bozyazı'nın değişen, gelişen yüzünü Bozyazılılar görecektir. Bozyazı'yı güzel günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ise ilçenin çehresinin hızla değiştiğine dikkat çekerek, "Merkez mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Yapılan sıcak asfalt bile Bozyazı'nın çehresini değiştirdi. Yayla yolları ve köy yolları yapılıyor, su problemleri çözülüyor, birçok proje yapılıyor ve ihaleleri gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyemiz, ilçemiz için yoğun bir gayret gösteriyor. İlçemiz çok güzel hizmetlere kavuşuyor. Mersin

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a şahsım ve tüm Bozyazı halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programda, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve diğer belediye başkanları şiir ve türkülerle katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Mehmet Ballı Bozyazı Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title