Haberler

MHP Mersin Adayı Kocamaz: Biz Hizmete Talibiz

Güncelleme:

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, kendilerinin hizmet adamı olduğunu, hizmete talip olduklarını söyledi.

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendilerinin hizmet adamı olduğunu, hizmete talip olduklarını söyledi.

MHP il Binası önünde bulunan taksici esnaflarıyla sohbet eden Başkan Kocamaz, İl binasındaki İstişare toplantısının ardından Ercişliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Toplantıya Başkan Kocamaz'la Toroslar Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Can Müftüoğlu da katıldı.

Her gittikleri yerden aynı heyecan ve coşkuyu gördüklerini ifade eden Başkan Kocamaz, gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.

2014 Mart yerel seçimlerinin ülke için çok önemli olduğunu belirten Başkan Kocamaz, "Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı. Çünkü arkasından 4 ay sonra Cumhurbaşkanlığı seçimini tetikleyecek, onun arkasından da 8 ay sonra ülkemiz bir genel seçim heyecanı yaşayacak. Yani 1 yıl içerisinde 3 defa sandığın başına gideceğiz. Dolayısıyla bu yerel seçim diğerlerini de tetikleyeceği için ülkemiz açısından hepimiz açısından ilimiz ve ilçelerimiz açısından çok önemli. Memlekete sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Gidecek başka bir ülkemiz yok, başka toprağımız yok. Bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, ekmeğini yedik, suyunu içtik hak vaki olduğunda da yine bu topraklara gömüleceğiz. Allah hepimize hayırlısından memlekete hizmet aşkıyla uzun ömür versin" şeklinde konuştu.

Hizmete talip olduklarını altını çizen Başkan Kocamaz, "Bizler sizlere hizmet etmeye talibiz. Biz insanların, kökenine, inancına, dinine bakmıyoruz. Bizim tek derdimiz 1000 yıllık kardeşliğimize zede gelmesi, 1000 yıllık kardeşliğimizin bozulması, bu ülkedeki birlik ve beraberlik ruhunun ortadan kaldırılmasına çalışılmasıdır. İşte bunun için diyoruz ki, bu seçim geçmiş seçimlerden çok daha önemli. Sakın bu bir yerel seçim, sıradan bir seçim olarak değerlendirilmesin. Çünkü o zincirleme seçimin ilk halkası aynı ceketin düğmesi gibi ilk düğmeyi nasıl iliklerseniz ondan sonraki düğmelerde aynı şekilde iliklenir. İlk düğmeyi yanlış iliklerseniz ondan sonraki düğmeleri doğru ilikleme şansınız yoktur" dedi.

Başkan Kocamaz, "Yeni Büyükşehir Yasası Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne konulmuş bir bubi tuzağı gibi algılanmaktadır. Çünkü bu yasa batının, Amerika'nın dayatmaları sonucu çıkarıldı ve her geçen gün ülkemiz bir kaos ve kargaşaya doğru sürükleniyor, bölünmeye doğru gidiyor. Bu yasayla birlikte nüfusu 750 bini geçen il bazındaki bütün yerleşim birimleri büyükşehir ilan edildi ve halihazır 16 büyükşehir sayısı 30'a çıkarıldı. Buradaki asıl amacın güneydoğudaki özerklik hareketlerinin önünün açılması olduğunu özellikle herkesin bilmesi ve atacağı adımı, gelecekle ilgili çalışmalarını da ona göre yapması gerekiyor" ifadesini kullandı.

TAKSİCİ ESNAFIYLA SOHBET ETTİ

Başkan Kocamaz, MHP Mersin il Binası önünde durakları bulunan taksici esnafıyla sohbet etti.

Taksici esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, taksici esnafı başta olmak üzere toplu taşıma yapan tüm esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini, projeleriyle toplum her kesime hizmet vereceklerini söyledi.

Taksici esnafıyla çay içen Başkan Kocamaz'a, MHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Can Müftüoğlu da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Yenişehir Tarsus Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title