Haberler

Başkan Kocadon, Yalıkavak'ta Vatandaşlarla Sohbet Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Mahallesi’nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek sohbet etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Mahallesi'nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek sohbet etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Mahallesi Çarşı içinde bulunan kahvehanede, 2014 yerel seçimlerinin ardından kapanan Yalıkavak Belde Belediyesi'nin eski başkanlarından Celal Yıldızhan ve vatandaşlarla bir araya geldi. Eski Başkan Yıldızhan ile bir süre sohbet eden Kocadon, daha sonra kahvehanedeki vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşların yaşadığı sorunları dinleyerek istek ve taleplerini alan Başkan, vatandaşların yanında ilgili birim müdürlerini arayarak müdürlere, problemlerin araştırılıp çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

Görüşmenin ardından Yıldızhan ile birlikte çarşıyı dolaşan Başkan Kocadon'un göğsüne bir esnaf, nazar boncuğu taktı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title