Haberler

Başkan Kocadon; "Türk Halkı Kaos Değil Birlik ve Barış İstiyor"

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Artık Türk halkı Türkiye’de kaos, kan, şiddet görmek istemiyor; birlik ve barış istiyor” dedi.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Artık Türk halkı Türkiye'de kaos, kan, şiddet görmek istemiyor; birlik ve barış istiyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yerel ve ulusal basın mensuplarına yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıya CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı M.Salih Yanık, partililer ve basın mensupları katıldı.

Muğla Milletvekili ve CHP Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan ile partililer ve basın mensupları ile birlikte seçim çalışmaları hakkında sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Biraz önce sayın vekilime de söyledim. Defalarca seçimlere girdim çıktım; hem yerelinde hem genelinde ama ilk defa beni bir seçim heyecanlandırıyor: '1 Kasım Seçimleri'. Çünkü ne için heyecanlandırıyor? Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda, özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin hem seçim bildirgesini hem de Genel Başkanı'nın Türkiye'nin huzuru, birliği ve beraberliği için yapmış olduğu mücadeleyi sadece biz değil, bütün Türkiye izledi. ve şuna inanıyorum ki; Bodrum'daki birlik, beraberlik ve huzur, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye'de tek başına iktidara geldiği gün yine gelecek. Bu kadar eminim bundan. Çünkü bu seçim, aynı zamanda 2002 yılının rövanşı olacak arkadaşlar. 2002 yılında da hiç ummadığımız bir tablo çıkmıştı. Türkiye'de iktidar partisi olanlar, o zaman, 1999-2002 yılları arasında Türkiye'yi yöneten bütün siyasi partiler meclis dışı kalırken, iki parti meclise girmiştir. Şimdi bu tablonun en güzel göstergesi önce Muğla'da olacak. Belki 6 milletvekilinin 6'sı da Cumhuriyet Halk Partisi'nden olacak ama şuna eminim ki; 4 tane milletvekili kesin Cumhuriyet Halk Partisi'nden olacak."

"1 KASIM SEÇİMLERİ TÜRK HALKININ SAĞDUYUSUNU BİR DEFA DAHA ORTAYA KOYACAK…"

Başkan Kocadon, konuşmasının devamında ise "Ben, aynı şekilde 2002 seçimlerinin de 1 Kasım seçimleri gibi olacağına inanıyorum. Çünkü artık Türk halkı Türkiye'de kaos, kan, şiddet görmek istemiyor; birlik ve barış istiyor. Genel Başkanımızın da dediği gibi: Türkiye'nin birleştirici gücü Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'dir. 1 Kasım seçimleri gerçekten Türk halkının sağduyusunu bir defa daha ortaya koyacağı bir seçim olacak. Nasıl, biraz önce de dediğim gibi; Bodrum'da birçok güzellikleri, dünya barış topluğu gibi yaşayabiliyorsak aynı şeyin bu güzel ülkemde de olmasını istiyorum ve 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Türkiye Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title