Haberler

Başkan Kocadon, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un muhtarlarıyla bir araya geldiği aylık muhtarlar toplantısını, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un muhtarlarıyla bir araya geldiği aylık muhtarlar toplantısını, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Başkan, toplantı sonrasında ise muhtarlarla bir arada iftar yaptı.

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, bu ay Konacık Mahallesi'ndeki Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a; Başkan Yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ, Kemal Orman ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür eden Başkan Kocadon, "Öncelikle mübarek Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun. Fakat dün akşam maalesef aldığımız acı haberle tüm Türkiye mahvolduk. Tabi ki terör dünyanın her yerinde var, sadece Türkiye'de değil. Bu süreçte de Türkiye'nin şunu öğrenmesi lazım: -özellikle mecliste olanlar, seçilmiş milletvekillerimiz- artık şu parti bu parti milletvekili değil, Türkiye'nin milletvekili olduğunu kabul etsinler. Birlik beraberlik içerisinde bu süreci hep birlikte atlatalım." dedi.

Başkan Kocadon, konuşmasına şöyle devam etti: "Baktığımızda turizmde tüm Türkiye'de olduğu gibi Bodrum da bu zor süreçlerden geçiyor. Bir yerin huzuru, o yerin ekonomik özgürlüğüyle belli olur. Kimi yerde üreten bir kesim vardır. Kimdir bunlar? Çiftçilerimiz, hayvancılarımız. Bir de bunların ürettiği ürünleri tüketen bir kesim vardır. Kimdir bu kesim de? İşte turizm sektörü, inşaat sektörü, sanayi sektörü... Eğer üretilenler tüketilemezse arkadaşlar, maalesef ekonomik sıkıntılar başlar. Ekonomik sıkıntıların başladığı yerde de asayiş olayları artar ve ahlaki değerlerde kayıplar olur. Eğer bölgemizde asayiş olayları artmaya başlarsa, bilin ki, hepimizin huzuru ve mutluluğu kaçar. Bunun için biz seçilmişler olarak özellikle etrafımızda zor hayat şartlarında yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Bizim eskiden bir lafımız vardı: komşumuz açken biz uyuyamazdık. Komşumuzla paylaşmayı öğrenelim. Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen herkesle kucaklaşalım, el ele tutuşalım. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Bodrum'da böyle bir sıkıntımız yok ama bunun da temellerini böyle bir ihtiyaç olduğunda gelin hep beraber sizinle birlikte atalım. Bakın arkadaşlar, bıçak kemiğe dayanmak üzere ve bu durumda bir tek isteğim var sizlerden: halkınıza söyleyin, komşusunun karnı açken, kendisi rahat uyumasın. Gitsin pişirdiği yemekten bir tabak da ona versin. Ancak böyle aşarız bir şeyleri arkadaşlar, paylaşarak. Çünkü paylaştıkça çoğalacak. Buna eminim" Başkan Kocadon, konuşmasının ardından süren toplantı boyunca, muhtarların mahallerinde tespit ettikleri sorunları tek tek dinleyerek, en kısa zamanda çözüme kavuşturulması amacıyla notlar aldı. Bu günlerde Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün önemli çalışmaları olduğunun da altını çizen Mehmet Kocadon, "İnşallah Temmuz ayı içerisinde saatte 120 ton asfalt üreten şantiyemiz hizmete girecek. Bu da Bodrum'un yol problemlerini önemli ölçüde çözecek" dedi.

Toplantının ardından ise Bodrum Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine geçildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Konacık Türkiye Bodrum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title