Haberler

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile Toplantı Yaptı

Güncelleme:

Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle ilgili bir toplantı yaptı.

Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle ilgili bir toplantı yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Yalıkavak Hizmet Binası'nda bulunan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde toplantı düzenledi. Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar'ın katıldığı toplantıda Başkan Kocadon, yaz sezonun sonuna yaklaşılmasıyla birlikte yeni dönemde yapılacak işler ve uygulanacak projeler hakkında görüşmede bulundu.

Başkan Kocadon, sezonunun ardından çalışmaların daha da hızlanacağına vurgu yaparak, Bodrum geneline hizmet verebilmek için kurum altyapısının hızla tamamlandığını ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title