Haberler

Başkan Kocadon'dan 'Bodrum Masalı' Setine Ziyaret

Bodrum'da çekimleri yapılan 'Bodrum Masalı' isimli dizinin setini ziyaret eden Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon sanatçılarla sohbet etti.

Bodrum'da çekimleri yapılan ' Bodrum Masalı' isimli dizinin setini ziyaret eden Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon sanatçılarla sohbet etti.

Önümüzdeki ay yayına girmesi beklenen ve Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak olan ' Bodrum Masalı'nın Bodrum'daki çekimleri devam ediyor. Survivor'ın geçmiş dönem yarışmacılarından Hilmi Cem İntepe'nin başrolünü oynadığı dizide, Şevval Sam, Murat Aygen, Toprak Sağlam, Yener Gürsoy ve Dilan Çiçek Deniz de rol alıyor. Kumbahçe Mahallesi sokaklarındaki dizi setini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon sanatçılarla sohbet etti, moral verdi. Çekimler hakkında bilgi alan Başkan Kocadon, "Tarih kültür ve sanat kenti Bodrum'da her zaman sanatçılarımızın yanında olduk, destek verdik. Bugün de filmin çekimlerinde yapabileceğimiz bir şey olup olmadığı ile ilgili sohbet ettik. Bodrum'un doğru tanıtımına önemli katkıda bulunan sanatçı ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dizide başarılı bir yüzücü olan Ateş'in babasının işleri yolunda gitmeyince özel kolejden alınıp devlet okuluna verilmesi, yüzme antrenmanları için gittiği eski okulunda aşağılanıp küçümsenmesi konu alınıyor.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Hilmi Cem Kanal D Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title