Haberler

Başkan Kocadon, Bodrum Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, başkan yardımcıları ile Bodrum Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, başkan yardımcıları ile Bodrum Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya ile birlikte Bodrum Anadolu Lisesi'nde devam etmekte olan 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Kocadon, Okul Müdürü Oğuzhan Oymak ve Müdür Yardımcısı İlknur Hatice Orman'dan gidişat ile ilgili bilgiler aldı.

Öğrencilerle de bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, eğitime her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Bodrum Anadolu Lisesi'nin, 2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren Fen Lisesi olacağı bilgisini veren yetkililer, Bodrum'un ilk Fen Lisesi olacak olan okulda, Bodrum Belediyesi'nin ve Mehmet Kocadon'un destekleriyle, son teknolojiyle donatılacak olan 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Altındağ Mehmet Kocadon Turgay Kaya Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title