Haberler

Başkan Kızıldaş, Arguvan'ın Sorunlarını Anlattı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Başkan Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'a ilçenin sorunlarını anlattı

Arguvan'ın sorunlarına çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, "Arguvan'daki heyelan sorunları ile ilgili incelemeye başlayacak ekiplerin bir an önce işe koyulmaları gerekmektedir" dedi.

Başkan Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'a sorunları ileterek, bazı mahallelerin su sıkıntısının ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirtti. Kızıldaş ayrıca asfalt yol sorunun yaz aylarında Arguvan'da en önemli sorun olduğunu belirterek, grup yollarındaki çalışmalarının henüz başlamadığını, bu mevsimde gurbetçi olarak Arguvan'a gelen vatandaşlardan stabilize yol ile ilgili çok şikayet aldıklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, ziyaretinden dolayı Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a teşekkür etti. Başkan Çakır, "Böylesi ziyaretlerimizin hizmet sunmak noktasında faydalı olacağı inancı içerisindeyim. Karşılıklı görüş alışverişi yapıldığında sorunların çözülmesi için gereken çalışmalar yapılacaktır" diye konuştu.

Başkan Çakır, bazı mahallelerin su sorunlarının çözülmesi için MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile ve Arguvan'daki yol sorunlarının neden giderilmediğini ise Yol ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Mert'ten bilgi alarak, mevcut sorunların giderilmesini istedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kızıldaş Yüksel Çakır Ahmet Çakır Arguvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title