Haberler

Başkan Keskin'den Engellilere Servis Aracı Sözü

Güncelleme:

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fatih Özel Eğitim Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler, Ödemiş Belediye Başkanı'nı makamında ziyaret ettiler.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fatih Özel Eğitim Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu, öğretmenler ve öğrenciler, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'i makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler, Keskin'e bir buket çiçek hediye etti. Keskin de bu anlamlı günde engellilere servis minibüsü sözü verdi.

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Fatih Özel Eğitim Okulu Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu, okul öğretmenleri ile öğrencileri temsilen Seçil Koç, Yasin Şahin Döner ve Recep Tikino, Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret etti. Belediyenin çalışmalarında her zaman yanında olduklarını dile getiren Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu, Başkan Bekir Keskin'den çeşitli istekleri olduğunu ve bu konuda destek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Okulumuza gerek kent merkeziden ve gerekse civardan gelen öğrencilerimiz var. En büyük sıkıntımız öğrencilerimizin tekerlekli sandalye ile binebilecekleri servis aracı temin edilmesi. Bunun yanında kapalı yüzme havuzu ve kapalı tenis kortu beklentimiz var. Bunların olması merkezimizin sosyal projelerimize büyük katkı sağlayacaktır."

Engellilerin taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Bekir Keskin de, şöyle konuştu: "Öncelikle engelli çocuklarımıza yönelik Türkiye'de bir ilk proje hazırlayarak Engelsiz kahveyi kurduk. Engelsiz kahve ile insanlarımızın kaynaşmasına sağladığı etkiyi de birlikte gördük ve başarılı bir proje oldu. Bununla birlikte, Çamlık Tesisleri de kazandırıldıktan sonrada burada bir bütünlük oluştu. Kültür Bakanlığı'ndan devraldığımız Kültür Merkezi'nde her türlü etkinlik olacak. Her türlü etkinliğin yapıldığı salon yaptık. Yanında sergi için salon var, tiyatro, gösteri ve çeşitli etkinlikler için ideal bir ortamın hazırlandığı kültür merkezimizde profesyonelce gösteri ve tiyatrolar sahnelenebilecek. Burası tam bir sanat galerisi gibi oldu. Çocuklarımızın sosyal hayatın içinde yer alarak yapacakları oyun, gösterilerde bu salonumuzu da kullanabilirsiniz. Bunun yanında Ödemiş Spor Salonu da bakanlıkça bize devredilecek. Burasının 200 bin lira tamirat ödeneği de çıktı. Voleybol, basketbol, tenis gibi tüm sportif faaliyetlerin burada yapılması mümkün olacak."

Engellilerin ulaşım sorunu konusundaki taleplerine değinen Keskin, "Taşınma ile ilgili sorunlarınızı çözmek için İzmir Büyükşehir belediye başkanımız ile görüşme yapacağım. Ellerinde engellilere yönelik minibüs varsa talep edeceğim. Yoksa belediye olarak ben araç alma sözü veriyorum. Bunu da çok kısa sürede çözeceğim. Okulun kermes, gelir getirici çalışmalarında sizlere destek olacağım. Siz proje üretin bizde bunu hayata geçirelim. Çocuklarımızı sosyal hayatın içine ne kadar katarsak hepimiz daha mutlu oluruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Bekir Keskin Fatih Özel Ödemiş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title