Haberler

Başkan Keleş'ten Sporculara Destek

Yıldızlar Balkan Şampiyonası’ndan önce Karaman’a doğru kamp için yola çıkan 5 sporcu ve antrenörleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti.

Yıldızlar Balkan Şampiyonası'ndan önce Karaman'a doğru kamp için yola çıkan 5 sporcu ve antrenörleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti. Başkan Keleş, sporculara şampiyona öncesinde bir eksikleri olup olmadığını sordu ve bu eksikleri yerine getirme sözü verdi.

Bulgaristan'da 11-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası'ndan önce 1- 10 Temmuz tarihleri arasında Karaman'da kampa girecek olan 5 judocu Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Judo Antrenörü Nermin Alayıldız'la birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti.

Düzce'yi ve Ülkemize Bulgaristan'da temsil edecek olan Meltem Akbulut, Meryem Merve Apaydın, Sude Aydın, Merve Kahraman ve Hakan Aydinç'le sohbet eden Başkan Keleş, sporculara herhangi bir eksikleri olup olmadığını sordu.

Başkan Keleş, gençlerin talepleri doğrultusunda kendilerine yola çıkmadan önce spor ayakkabısı hediye edeceğine dair söz verdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Bulgaristan Karaman Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title