Haberler

Başkan Keleş Huzurevi Sakinlerine Çanakkale Sözü Verdi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte Muharrem Sancaklı Huzurevi’ni ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte Muharrem Sancaklı Huzurevi'ni ziyaret etti. Başkan Keleş, huzurevi sakinlerine Çanakkale Gezisi sözü verdi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında huzurevindeki büyüklerle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Keleş, onlara Çanakkale Gezisi sözü verdi. Başkan Keleş, "Bizimle sofranızı paylaştığınız, bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli büyüklerimizle bir araya gelmekten çok mutluyuz. İnşallah havalar düzelince sizlerin çok arzu ettiği Çanakkale Gezisi'ni de gerçekleştireceğiz" dedi.

İbrahim Sancaklı ve ailesine huzurevine sağladıkları katkılardan ötürü de teşekkür eden Başkan Keleş, huzurevinin çevre düzenlemesiyle ilgili de gerekenin yapılacağını ifade etti.

Kahvaltının ardından Başkan Keleş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve huzurevi yönetimi Muharrem Sancaklı Huzurevi'ni dolaştı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Yıldırım Mehmet Keleş Çanakkale Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title