Haberler

Başkan Keleş "Hain Saldırıların Önü Kesilecektir"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Silopi ve Samsun’dan gelen acı haberlere karşı tepkisini gösterdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Silopi ve Samsun'dan gelen acı haberlere karşı tepkisini gösterdi. Başkan Mehmet Keleş, Silopi'deki hain saldırıyı kınadı ve teröristlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayarak ' Hainlerin önü kesiliyor. Hiçbir zaman da amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bunların önü kesiliyor ve hainler gereken cevabı alıyorlar' dedi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda Düzceli Özel Harekat polisi Sabri Altınbaş şehit oldu. Samsun'da da vatani görevini yaptığı birliğinde içtima sırasında aniden rahatsızlanan Düzceli asker, kalbine yenik düştü. Düzceli Uğur Dilmen kaldırıldığı askeri hastanede doktorların bütün uğraşına rağmen kurtarılamadı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş her iki olay için yayınladığı mesajında özetle şu görüşlere yer verdi; " Silopi ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan bombanın zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şahadet şerbetini içen Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinden polis memuru Sabri Altınbaş'a ve Samsun'da vatani görevini yaparken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Düzceli Er Uğur Dilimen'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Şunun bir kez daha bilinmesini istiyorum ki, özellikle hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmez. Teröristler gereken cevabı alıyorlar ve almaya devam edeceklerdir." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Silopi Samsun Düzce Yerel Haberler

title