Haberler

Başkan Keleş, Belediye Personeli ve Düzcelilerle Bayramlaştı

Düzce Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreninde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri Düzcelilerle bayramlaştı. Başkan Keleş, Belediye çalışmalarına kente sağladıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti bayramlarını kutladı.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp birlik beraberliğin sembolü Ramazan Bayramı'na ulaştığımız bu günde gerçekleşen, Düzce Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve protokol üyeleri belediye personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, DTSO Başkanı Fahri Çakır, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Belediye- İş Sendikası, Belediye Meclis üyeleri, Düzce Belediyesi Personeli, Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Düzce protokolü ve Düzceliler belediye hizmet binasında tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ramazan ayında manevi atmosferi doya doya yaşadıklarını belirterek "Bayrama ulaştık. Allah nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. Nice bayramlar sizlerle birlikte birlik ve beraberlik içinde buluşmayı diliyorum" dedi.

Başkan Keleş konuşmasında bayramın buluşma olduğunu belirterek "Bayramlar buluşma zamanlarıdır, bu nedenle eş dost akraba ve komşularımıza girip bayramlaşalım. Teknolojinin ulaştığı son nokta nedeniyle gelenek ve göreneklerimizi, dinimizin bize emrettiklerini unutuyoruz. Bol bol ziyaretler yapalım karşılıksız hediyeleşelim. Birlik ve beraberlik ortamımız için bayramların önemi var" diye konuştu.

Başkan Mehmet Keleş canla başla çalışan belediye çalışanlarına teşekkür ederek "Biz büyük bir aileyiz. Düzce'nin bir çok yükünü bizler kaldırıyoruz. İnsanlar uyurken sizler bu şehir için çalışıyorsunuz. Bu şehrin canlılığına canlılık katıyorsunuz. Bu anlamda kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz insanlara hizmet ediyorsunuz. Düzce'ye yapmış olduğunuz hizmetler için sağ olun var olun. Tüm belediye çalışanlarımın bayramını kutluyorum aileleri ile birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti il Başkanı Hikmet Keskin'de güzel bir Ramazan ayı geçirildiğini ve bayrama ulaşıldığını belirterek "Nice güzel bayramlar diliyorum" dedi.

DTSO Başkanı Fahri Çakır, teknolojinin gelişmesi ile bayramlar eski özelliğini yitirdiğini belirterek "Teknolojiye karşı değilim ama bayramda güzel olan gönül köprüsüne dokunmaktır. Birlik ve beraberliğimizi arttırmak için ziyaretler yapmamız bir araya gelmemiz lazım" diyerek herkesin bayramını kutladı.

Belediye İş Sendikası Toplu İş Sözleşmeleri Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli ise "Bu mutluluk ve huzur hiç bozulmasın Allah bizleri nice bayramlara kavuşturmayı nasip etsin" dedi.

Konuşmaların ardından ise ikramlar yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Ak Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title