Haberler

Başkan Kayda'dan Öğrencilere Yerel Yönetimler Dersi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Koleji 4. sınıf öğrencilerine sosyal bilimler dersinde yerel yönetimler konusunu anlattı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Koleji 4. sınıf öğrencilerine sosyal bilimler dersinde yerel yönetimler konusunu anlattı.

Başkan Kayda, Belediye Meclis Salonunda öğrencilere, yerel yönetimlerin görev alanları, nasıl çalıştıkları, hizmet yelpazesi, belediye başkanlığı seçiminden çalışma alanlarına kadar ders konusuyla ilgili detayları anlattı. Daha sonra ders konusuyla ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kayda, "Türkiyemizin teminatı, geleceğimiz olan siz çocuklarımızla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizim çalışma alanımız, sizin de ders konunuzla alakalı bugün sizlere yönelik paylaşımlarda bulunduk. Eğitimi çok önemsiyoruz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız, sizleri geleceğe ne kadar iyi hazırlayabilirsek ülkemizde o denli güçlü olur. Bu nedenle ilçemizde eğitim kurumlarımıza, okullarımıza yönelik desteğimiz sürüyor. Salihli Belediyesi olarak eğitim noktasında ilçemizde ihtiyaç duyulan her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Öğrencilerle birebir ilgilenen Başkan Kayda, programın sonunda Müdür Yardımcısı İbrahim Şahin ve sınıf öğretmenleri Hasibe Akar, Talat Dirgen ve Gülçin Kalkım' a teşekkür ederek, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Kayda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title