Haberler

Başkan Kayda, Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Belediye Salonunda düzenlenen Bayramlaşma Törenine Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Daire Müdürleri, Belediye çalışanları katıldı.

Belediye personelinin Ramazan Bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Kayda, "Salihli Belediyesi olarak büyük ve mutlu bir aileyiz. Zaman kavramı olmadan Salihli için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bizler mesai ve yol arkadaşıyız. Salihli'ye hep birlikte hizmet ediyoruz. Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. En yukarıdan en aşağıya kadar bizim ortak paydamız ve hedefimiz Salihli'ye en iyi hizmeti vermektir. Bu anlamda tüm çalışanlarıma gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ediyorum. Ama aynı heyecan, istek, azim ve kararlılıkla bundan sonra da çalışmaya, Salihli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün çalışanlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum ve personelimin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaca Zeki Kayda Şenkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title