Haberler

Başkan Kasap Yağmur Çamur Dolaşacağız

Güncelleme:

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bir haftayı aşkın bir süredir mahalle ziyaretlerini yağmur çamur aldırmadan devam ediyor.


Hizmet verilen mahallelere bizzat giderek takip eden ve gerekirse teknik ekibine talimat vererek çalışmalara müdahale eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "yağmur çamur programa alınan mahalleleri dolaşacağız" dedi. Belediye tarafından sürdürülen çevre düzenleme park ve bahçe çalışmaları ve Mahalle sakinlerini ziyaret edip esnaflara Hayırlı işler dileyen Başkan Kasap, Bugünde Camiönü Mahallesi ve Fener Mahallesinde incelemelerine devam etti.

Beraberinde, Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Coşkun Yeğen ve Teknik ekibin bulunduğu Başkan Kasap'a AK Parti Merkez ilçe yönetiminin yanı sıra Mahalle Muhtarları da eşlik etti. Gittiği her yerde halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üreterek ilgili birimleri vatandaşların istekleri doğrultusunda yönlendiren Belediye Başkanı Kasap'ın bu tutumu mahalle ve çevre esnafını da mutlu etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reşat Kasap Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title