Haberler

Başkan Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal karla mücadele çalışmalarını denetleyerek aksaklık yaşanmaması için ekipleri uyardı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal karla mücadele çalışmalarını denetleyerek aksaklık yaşanmaması için ekipleri uyardı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ilçe genlinde devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Kdz. Ereğli Belediyesi Çözüm Masası'na gelen ihbar telefonlarına cevap veren Uysal, Kepez Dağ Evleri, Belen Yeni Mahalle gibi 4 ayrı noktadaki çalışmaları da yerinde denetledi. Karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü Fen İşleri Şantiyesini de ziyaret eden Uysal, burada da bir süre işçilerle görüştü.

Başkan Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş'inde bulunduğu "Çözüm Masası" ziyaretinde yaptığı konuşmada, "İnsanın bu tür konularda muhatabını bulması, sorununun dinlenmesi ve çözülmesi çok önemli. Karla mücadele çalışmaları böylesi birimin kurulmasının ne kadar doğru ve isabetli bir karar olduğunu ortaya koydu. Bizim bu noktada yaptığımız sosyal belediyeciliktir. İnsanlara telefonlarımızı veriyor ve bizi arayın diyerek, 'Biz halkımız için uğraşıyoruz mesajı veriyoruz" dedi.

Bir süre vatandaşlarla ve yol üzerinde duran şoförlerle sohbet eden Uysal, "Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Öncelikli hedefimiz ana halterleri sürekli trafiğe açık tutmak. Bu konuda sıkıntı yaşamadık. Ancak yağışın etkili olduğu noktalarda ne kadar yol açılsa da araç geçişinden bir süre sonra kapanabiliyor. Ekiplerimiz gelen her türlü ihbarı değerlendirerek titizlikle ve büyük bir özveri ile çalışıyor" diye konuştu.

Başkan Uysal,16.30'da çözüm masasını ziyareti ile başlayan ve gece 01.00'e kadar süren kar mesaisinde İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Şantiyesini de ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş'inde bulunduğu ziyarette şantiye görevlileri ve personelle görüşen Uysal, karla mücadelede daha etkin olmak için gerekli araç gereç ihtiyacı konusunda bilgiler alarak, eksikliklerin tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Uysal, ziyareti sırasında karla mücadele de etkin rol oynayan kepçe operatörleri ve bağlı ekiplere de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Uysal Zonguldak Belen Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title