Haberler

Başkan Karatay, Terörü Kınadı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Bizler dün de milletimizle birlikteydik, bugün de milletimizle birlikteyiz” dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, "Bizler dün de milletimizle birlikteydik, bugün de milletimizle birlikteyiz" dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, "Geçtiğimiz günlerde Siirt-Pervari yol emniyeti için çalışma yapan askerlerimize yönelik teröristler tarafından daha önce yerleştirilmiş olan patlayıcının patlatılması sonucu 8 askerimiz şehit olmuştu. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan Rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Terörün her türlüsü lanetlenmelidir cümlesini her fırsatta dile getirdiğimizi tekrar belirtmek istiyorum. Terör olayları kimden gelirse gelsin, bu bir zor kullanmadır, şiddettir. Bu olay ülkemizde ki huzur ve güveni bozmak için yapılmış bir olaydır, hangi örgüt veya kim olursa olsun emellerine ulaşamayacaklar" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Aksaray Karatay Siirt Yerel Haberler

title