Haberler

Başkan Karatay: "Paralel Yapıyla Mücadelemiz Sürecek"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’daki paralel yapıyla mücadele çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray'daki paralel yapıyla mücadele çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini söyledi.

Başkan Karatay, Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da paralel yapıyla ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi. En son geçtiğimiz gün bir kişinin daha tutuklanarak cezaevine konduğunu belirten Başkan Karatay, 12 şüphelinin de yurt dışına kaçtığını ve takipçisi olduklarını kaydetti.

Paralel yapıyla mücadele kapsamında çalışmaları anlatan Başkan Karatay, "Paralel yapıyla ilgili adliyemiz yetkililerine, savcılarımıza, hakimlerimize, emniyet yetkililerimize ve diğer kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın duyarlılığı için de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 10 ay kadar önce Aksaray'da başlatılan bir operasyonla paralel yapı mücadelesi başlamıştı şehrimizde. Geçtiğimiz aylarda gözaltı operasyonu, akabinde tutuklamalar ve beraberinde süreç hepimizin de yakından takip ettiği gibi devam ediyor. Yaklaşık 18-19 tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevk edildi. 12 şüpheli ise yurt dışında kaçak durumda. Türkiye'nin birçok ilinde paralel yapıyla mücadele devam ediyor. Ama Aksaray'daki hem gözaltı sayısını, hem de tutuklanma sayısına bakıldığı zaman adliye ve kolluk kuvvetleri makamındaki yetkililerimizin ne kadar titiz çalıştığı görülüyor. Tabi paralel yapı mücadelemiz devam edecek. Dün ne dediysek bugün hala aynı noktadayız. Yarın yine aynı noktada olacağız. Artık bu devletimizin gerçekten bir beka mücadelesi. Başka Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız olmak üzere Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımız, kolluk kuvvetlerimiz, adli makamlarımız bu mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürüyor. Maalesef paralel yapı sadece devletimizin belli yerlerine hücresel şekilde yapılanarak gelmekle kalmamış, aynı zamanda maddi değerlerimiz yanında manevi değerlerimizi de yıpratma operasyonlarını da son dönemde oldukça yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan algı operasyonları, bir yandan daha önce kendi yapmış oldukları bütün çalışmaları sanki bütün vatandaşlarımız bu şekilde çalışıyormuş gibi gayet organizeli bir şekilde algı yaparak devletimizin çalışan kurumları, devletimize hizmet eden değerli büyüklerimize algı operasyonları yapılmaya çalışılıyor. Sadece maddiyatla kalmıyor manevi açıdan da yıpratmaya devam ediyor. En önemli tahribatlarından bir tanesi dinimiz üzerinde yapmış olduğu tahribattı. Bu manada da özellikle ramazan ayı münasebeti ile ben vatandaşlarımızın gerçekten bize vermiş olduğu desteklerden dolayı, paralel yapının finans ayağını kesmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte bu mücadele yoğun bir şekilde devam edecek" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Türkiye Aksaray Karatay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title