Haberler

Başkan Karataş'tan Pazar Ziyareti

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, pirinç festivali kapsamında kurulan festival çarşısını ve Perşembe pazarını ziyaret etti.

Çorum'un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, pirinç festivali kapsamında kurulan festival çarşısını ve Perşembe pazarını ziyaret etti.

Festival çarşısının açılışını yapan Belediye Başkanı Hamza Karataş, pazarcı esnafına bol kazanç temennisinde bulundu. Başkan Karataş, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Perşembe pazarını da ziyaret eden Karataş, sebze pazarında esnafa etiket uyarısında bulundu. Bazı esnafların ürünleri etiketlendirmediğini ifade eden Karataş, vatandaşların rahat alış veriş yapabilmesi için fiyat etiketinin önemli olduğunu belirterek, pazarcı esnafından bu konuda hassas olmalarını istedi. Karataş, etiket kullanımın yaygınlaştırılması noktasında zabıta görevlilerine de talimat verdi.

Esnaf ziyareti sırasında alış veriş yapan vatandaşlarla da sık sık sohbet eden Karataş, vatandaşlara da tavsiyelerde bulundu. Pazarda satışa sunulan ürünlerin fiyatlarının esnaflarda eşit olmadığını dile getiren Karataş, fiyatların satılan ürüne göre, ürünün yetiştirildiği yöreye göre değişebileceğini dile getirdi. Vatandaşlardan fiyat araştırmaları yapmalarını isteyen Karataş, esnaf fiyat etiketi konusunda hassas olmaları için uyardıklarını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Karataş Osmancık Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title