Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Bıyık'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’na tekrar seçilen Başkan Muzaffer Bıyık ve yönetimini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı'na tekrar seçilen Başkan Muzaffer Bıyık ve yönetimini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı'na tekrar seçilen Başkan Muzaffer Bıyık ve yeni yönetimini ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Bıyık ve yönetimine başarılar diledi.

2015 genel seçimlerinin Türkiye tarihi açısında çok önemli olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni yönetimin el birliği ile bu seçimler için çalışmalara başlaması gerektiğini vurguladı. Haziran ayında yapılacak olan seçimlere 7 aydan kısa bir süre kaldığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli olarak farkımızı bu seçimlerde de ortaya koymalıyız. Hep birlikte çalışarak en fazla sayıda vekili Ankara'ya yollamalıyız. Teşkilatlarımız bir vücudun uzuvları gibi olmalı, birlikte hareket etmeli. O zaman başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Kocaelimize büyük iş düşüyor. Bu bakımdan Darıca'da da ben inanıyorum ki çok başarılı bir seçim dönemi geçecektir. Yeniden seçilen Muzaffer Bıyık kardeşimi ve sizleri tekrardan tebrik ediyor başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Ak Parti Darıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title