Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'ndan, Başiskele Kaymakamı'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay’ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay'ı ziyaret etti.

Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'u makamında konuk etti. Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Sizlerin her daim yanındayız. Ortaya koyacağınız projelere destek vererek, ilçemizin gelişmesine yerel yönetimler olarak katkı sunacağız" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günün ikinci ziyaretini Başiskele İlçe Nüfus Müdürü Halil İpek'e yaptı. Kaymakam Kantay'la birlikte çalışanlara da çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, eşiyle birlikte yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı. Nüfus Müdürlüğünde yaşanan yoğunluklar için alınan önlemleri yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu, sistemli bir şekilde yürüyen çalışmalar için yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.

Başkan Karaosmanoğlu son olarak Başiskele'de Şehit Ozan Özen Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve Okul Müdürü Ayşe Yavuz Yüksel'in de hazır bulunduğu birliktelikte, sınıflara giren Başkan Karaosmanoğlu öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bilgiyi elde etmek artık çok zor değildir. Sizlerden isteğim derslerinizi özellikle meslek alanlarınızı çok sevmenizdir. Kuran-ı Kerimi okumak, anlamak ve yaşamak çok önemlidir. İlim ve irfana verdiğimiz önemle birlikte, tarih bilginizi de geliştirmelisiniz. Okullarımızda öğrendiklerimizi hayatımızda uygulayacağız. Sizler şanslısınız, bu imkanları çok iyi değerlendirmelisiniz. Allah için sizleri seviyoruz, başarılı olduğunuzda daha çok seveceğiz. Zamanı iyi kullanacağız, sosyal ve kültürel faaliyetlerle dolduracağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Atila Kantay Yerel Haberler

title