Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Miço Plajını Denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kerpe’de kadınlar için oluşturulan Miço plajında yaza hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kerpe'de kadınlar için oluşturulan Miço plajında yaza hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kerpe'de kadınlar için oluşturulan Miço plajındaki çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kadınlar plajını 2016'nın yazında hizmete aldık. Kocaeli'nin ve komşu kentlerin dört bir köşesinden gelen kadınımız Karadeniz'in keyfini burada sürdü. İnanıyorum kadınlarımız ve kızlarımız için oluşturduğumuz plaj, bu sene daha güzel olacak. Şimdiden çalışmalara başladık. Kadınlarımıza ait olan bu sahilimizi pırıl pırıl bir hale getirdik. Kadınlar plajımızın alanını ve sosyal donatılarını genişleterek, daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Spor alanlarının yanı sıra yeni yürüyüş yollarını kadınlarımızın ve kızlarımızın emrinde olacak" açıklamasını yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title