Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, "Kadın İstihdamını Önemli Buluyorum"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele’de faaliyet gösteren bir otomotiv fabrikasını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de faaliyet gösteren bir otomotiv fabrikasını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de faaliyetlerini sürdüren otomotiv koltuğu üreten fabrikayı ziyaret ederek üretim bandındaki işçiler ile sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, üretimde çalışan 420 personelin yüzde sekseninin bayan olmasından dolayı firma yönetimini kutladı.

Kadın istihdamına özen gösteren üreticileri tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizde üretim yapan ve istihdam sağlayan yerli ve yabancı yatırımcımıza teşekkür ediyorum. Kadın istihdamını gerçekleştirilmesini de çok önemli buluyorum. Fabrikada çalışan bayanlarımızı görünce çok mutlu oldum" dedi.

Fabrika ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na Fabrika Müdürü Ömer KALK, Fabrika Genel Müdürü Joon Seok LEE, Fabrika Genel Müdür Yardımcısı Yieung KU ve 15 kişilik yönetim kadrosu eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu'na, fabrika çalışanlarından Suna Tandoğan çiçek takdim ederken, fabrika yönetimi de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na fabrika müdürü Ömer Kalk, fabrika ve üretim hakkında bilgi aktarırken, çalışanlarla birlikte öğlen yemeği de yediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title