Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, İmam Hatiplilerle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İHL ve Ortaokulu’nun aile birliği, idarecileri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İHL ve Ortaokulu'nun aile birliği, idarecileri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İHL ve Ortaokulu'nun aile birliği, idarecileri ile sportif ve kültürel alanda başarı sağlamış öğrencileriyle bir araya geldi. Eğitim camiasının ülke geleceğine dönük önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Geleceğin hakimleri, doktorları, mühendisleri, belediye başkanları, bakanları, milletvekilleri, tüccarları, iş dünyasının önemli ve başarılı isimleri inanıyorum ki, kentimizin okullarından mezun olacaktır. Türkiyemiz genç nüfusu, yetişmiş insan gücüyle dünya üzerinde bir yıldız gibi parlıyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Evliya Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title