Haberler

Başkan Karaosmanoğlu Huzurevi Sakinleriyle İftar Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Huzurevi Derneği sakinleriyle birlikte iftar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Huzurevi Derneği sakinleriyle birlikte iftar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesi huzurevinde konaklayan yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı'dan da bilgi aldı. Sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşen iftar programında huzurevi sakinlerinin kentimizde yalnız olmadığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Dirliğin, düzen, saygının ve hoşgörünün teminatı olan sizler bizler için çok ama çok önemlisiniz. Bu nedenle çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü sağlamlaştırmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümlü'nün de katıldığı iftar programında, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Büyüklerimizi onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmek toplumumuzun her ferdinin en önemli görevidir. Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Sizlerle burada olmak bu güzel Ramazan ayında orucumuzu sizlerle açmak bize mutluluk ve huzur veriyor" şeklinde duygularını ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title