Haberler

Başkan Karaosmanoğlu: "Her Verimli Sosyal Projenin Destekçisi Olacağız"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Derneği’ni misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Derneği'ni misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kızılay Şubesi Dernek Başkanı Yusuf Alemdar ve TÜRYAK Yaşlılık Konseyi Başkanı Mete Bora ile yönetimlerini makamında ağırladı. Büyükşehir toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Sosyal sorumluluk alan ve her alanda toplumun her ferdiyle yakından ilgilenen özverili derneklere sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Ortaya koyduğunuz farkındalık projeleriyle toplumda sahip çıkılması gereken her insana ve soruna ilgi duyulması beni sevindiriyor. Ortaya koyulacak her verimli projenin bizlerde destekçisi olacağız" dedi.

Karamürsel Kızılay Derneği'ni hakkında açıklamalarda bulunan Karaosmanoğlu, "Aş evi, burs ve yardımlar gibi özverili bir şekilde gerçekleştirdiğiniz çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Sizlerin bu iyi organize olmuş takım ruhu, sivil toplum kuruluşlarına örnek olmalıdır. Yaşlılık konusunda hepimizin toplumsal sorumluluk almasını istiyorum. Geleceğimize dönük projeler üreterek yaşlılık noktasında önlemler almalıyız. Toplumsal olarak yaşlılarımızın hayatlarını yüksek standartlarda yaşaması için üzerimize düşen görevi bireyler olarak yapmalıyız" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title